Szakmai segítségünkkel a növekvő vállalatok fejlődése folyamatos lehet, hiszen a nyereségesség figyelembevétele mellett a vállalkozással kapcsolatos folyamatok kézbentartását átvállaljuk a vezetőség válláról. A rohamosan fejlődő gazdasági szervezet életében olykor teljesen követhetetlenné vált pénzügyi és gyártási folyamatokat egy átlátható, egyszerűbb rendszerbe ültetjük át.

További információk a Kontrolling/Vállalati pénzügyek menüpontban.

Sok éves tapasztalatunk van olyan folyamatok optimalizálásában és létrehozásában, amik lefedik az egész vállalat működésének lépéseit, akár az alapanyag igény felmerülésétől a gyártáson át egészen a számlázásig. Az optimalizálással mindenképpen fontos megszüntetni a duplikált és felesleges lépéseket, melyek megnehezítik, illetve lassítják a munkavégzést.

Fontosnak érezzük leszögezni azt az elképzelésünket, hogy nem a tankönyvek „okosságait” sulykolva igyekszünk útmutatást adni, hanem kifejezetten a vállalatra szabott gyakorlati lépések létrehozásával. Csapatmunka keretein belül feltárjuk a nehézségeket, majd strukturált rendszerbe foglaljuk, végül segítünk megfogalmazni és kivitelezni a megoldást.

A közös hang megléte mellett mi is könnyebben tudjuk felmérni majd megszüntetni a „véglegesült” ideiglenes megoldásokat és a „szokásjogon” alapuló folyamatokat. Ezek mind mérhetetlen idő és költségigényes folyamatok. A nem átgondolt eljárások az idő múlásával egyre inkább megbújnak a mindennapok folyamataiban, így ezekkel a lehető leghamarabb szükséges foglalkoznunk.

Támogatjuk az új folyamatok bevezetését és betanítását. Ide tartozik a módszerek megtanítása, ezzel egyidejűleg a gondolkodás fejlesztése is. A folyamatok elvégzéséhez minden esetben szükségesnek tartjuk az emberek bevonását, képességeik és ismereteik fejlesztését.

További információk a  Folyamatfejlesztések menüpontban.

Maradéktalanul hiszünk abban, hogy szolgáltatásainkkal nyugodt környezetet tudunk teremteni a vállalat munkatársainak együttműködéséhez. A felesleges tehertől megszabadulva a mindennapi feladatok sokkal gördülékenyebben kerülnek kivitelezésre, amely a vállalat egészét áthatja.

Az egyéni és csapatmunka fejlesztése az együttműködés hatékonyabbá tétele mellett az egyén fejlesztését célozza meg.

Ha kevésnek érzi a munkafolyamatok elvégzéshez a napi 24 órát, keressen minket!
Ha elégedetlen a hirtelen jött megoldásokkal, tényleg a legjobb helyen jár!

További információk a  Vezetői tanácsadás menüpontban.

Reinhardt Éva

Reinhardt Éva vagyok, több mint 10 éve foglalkozom folyamat-, és szervezetfejlesztéssel. Tanácsadói munkám során sikeresen dolgoztam már együtt 10 fős KKV-tól egészen a 750 fős vállalatig.

Pénzügyi végzettségem, és munkatapasztalatom segítségével eredményesen kombinálom a fejlesztéseket a költséghatékonyság szemléletével. A munkavégzés hatékonyságát, gyorsaságát és hibamentességét megcélzó projektjeim során a Lean eszköztárát használom, melyek kombinálva a szervezet sajátosságaival még eredményesebbek. Segítek a vállalatának új impulzust adni, a sikert fenntartani, a vállalkozás jövőjét megalapozni, egy aktuális krízist megoldani.

Linkedin

In

Komáromi Melitta

Komáromi Melitta vagyok, több mint 10 éves multinacionális cégnél szerzett HR tapasztalattal rendelkezem. Ennek keretében foglalkoztam emberek kiválasztásával, vállalati rendszerek kidolgozásával és átalakításával, tartottam tréningeket és vezetői coachingot. Pszichológusként évekig dolgoztam lelki segélyszolgálatban, és segítettem családoknak, embereknek túljutni életük nehezebb szakaszain, felismerve és megragadva a változtatás lehetőségét. Egyéni terápiás üléseim során fontos szempont, hogy mindig az egészet nézem, és nem csak a kiragadott problémát, részletet. Sokoldalú megközelítéssel a szervezet lelkét is figyelembe véve, segítem a vállalatát egy olyan cél megfogalmazásában és kibontásában, ami eredendően benne rejlik.

dr Dinnyés Álmos

dr Dinnyés Álmos vagyok ACC Coach Tréner Mediátor.

Your success is my passion – A sikered a szenvedélyem

Műszaki menedzserként végeztem, 20 éves pályafutásom egyik felét a versenyszférában itthon és külföldön többféle iparágban informatikai területen vezetőként, projektvezetőként, a másik felét a felsőoktatásban töltöttem el oktatóként, projektvezetőként és felsővezetőként. 2018-ban döntöttem úgy, hogy saját lábamra állok, vállalkozóként folytatom a tevékenységemet, és az elmúlt években szerezett tapasztaltokra építve tanácsadóként, coach-ként és mediátorként dolgozom.

Fókuszterületeim:

  • Vezetői és vállalkozói képzés, mentorálás
  • Szervezetfejlesztés, változás- és válságmenedzsment, generációváltás, digitális transzformáció
  • Konfliktus kezelés, szakértői mediáció gazdasági, munkahelyi és informatikai témákban
  • Egyéni coaching: vezetői készségfejlesztés, önismeret, asszertív kommunikáció, stressz és burn-out megelőzése, kezelése, időgazdálkodás
  • Team coaching módszerekkel változások előkészítése, stratégia alkotás

Munkavégzés: országosan Coaching, tréning tapasztalatom

  • 400+ coaching óra tapasztalat
  • Többéves tréning tapasztalat és oktatási gyakorlat magyarul és idegen nyelven
  • Több mint 100 vállalati és egyéni ügyfél 

Alkalmazott módszertanok:

DISC 

és egyéb önismereti tesztek (Thomas Killman, asszertív, driver stb.) Vezetői modellek, módszertanok (asszertív kommunikáció, helyzetfüggő – coaching szemléletű vezetés stb.) NLP, kognitív viselkedés terápiás módszerek, Wingwave

Linkedin

In

Kékesi Zsuzsa

Kékesi Zsuzsa szupervizor, reflektív coach

Kékesi Zsuzsa vagyok, közgazdász, gazdaságpszichológiai szakember, szupervizor, reflektív coach. Képesítéseimet az elmúlt 20 évben a Budapesti Gazdasági Egyetemen, a Pécsi Tudományegyetemen és a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem, a folyamatos tanulás és fejlődés híve vagyok. Szupervíziós és coaching munkámban az itt-és-most helyzetéből kiindulva igyekszem segíteni egyéni ügyfeleimet és teameket, hogy elakadásukat megértve és feldolgozva átlendülhessenek ezzel elérjék az általuk vágyott és megfogalmazott célt. Humanisztikus, pszichodinamikus és rendszerszemléletű megközelítéssel az önreflektivitást és a saját tapasztalatokat használva innovatív megoldásokat kínálok a döntéshozatal támogatásában, konfliktusok kezelésében, szerepek, funkciók tisztázásában, kihívásokkal, megterheléssel járó szakmai helyzetekben, mobbing, burnout esetén.

Daróczi Zoltán

Daróczi Zoltán vagyok győri tréner. Elsősorban a fejlesztő vezetés gyakorlata és a vezetői kommunikáció területére specializálódtam. Ez a tevékenység nem áll meg a tréneri munkánál.

A vezetői munka segítésére kifejlesztettem a Brainmachine Elektronikus Tudásteszt és a Quick Employee Evaluation szoftvereket, amelyek egyedülállók a magyar piacon és segítik a vezetői munka elvégzését, nyilvántartását és kontrollját.

Alkalmazkodva a megváltozott technikai és munkavégzési körülményekhez folyamatosan dolgozom Online Kommunikációs Tréningek megalkotásán.

Létrehoztam a Győri Tréning tréneri munkaközösséget, hogy igazi kínálatot tudjak nyújtani a Győrben és vonzáskörzetében dolgozó vállalkozásoknak, magánembereknek. A Győri Tréning célja, hogy közel hozza és elérhetővé tegye azokat a képzéseket, amik eddig szinte kizárólag csak a fővárosban voltak elérhetők.

Linkedin

In