SZERVEZETFEJLESZTÉS

Egy vállalat sikere a folyamatos fejlődésben és a mögötte megbúvó fejlesztésekben rejlik. A fejlődés majd később a siker minden egyes munkatárs tevekénységnek eredménye. A vállalat lelke maga az ember. Azok az emberek, akik a cég működését minden egyes nap munkájukkal biztosítják.

Ebből fakadóan egyértelmű, hogy a humán képességek és kompetenciák fejlesztése nélkülözhetetlen egy vállalat életében.

Szervezetfejlesztés keretében fontos az egyéni munkavégzésen túl az egyének együttműködési hajlandóságának javítása. A kooperáció javulásával a csapatmunkákban végzett feladatokat a dolgozok nem nyűgnek, hanem lehetőségnek fogják tekinteni.

Csapatunk a megrendelő cég vezetőjével konzultáltan, az adott terület sajátosságai alapján támogatja a vállalatot akár egyéni vagy csoportos tréningekkel is.

A fejlesztések minden esetben módosítják a körülményeket. Bármennyire is pozitív lesz a végeredmény, számolni kell a változást kísérő lehetőségekkel, illetve a fenyegetettség elhárításának feladatával. Ebben tudunk maximális támogatást nyújtani egyéni -, és csoportos coachinggal.

Nagyvállalati HR tapasztalattal rendelkező, képzett pszichológusunk segítségével úgy fejlesztjük az egyéni kompetenciákat, hogy minden esetben a változás pozitív megítéléses mellett jó érzés kíséri.

Műhelymunka keretei között az adott szervezet tagjaival közösen határozzuk meg a fejlesztésre szoruló területeket és folyamatokat. Együtt alakítjuk ki az új megoldásokat, amik bevezetésével a társaság akadályok nélkül haladhat tovább a kijelölt és megkezdett úton!